spot_img
25.3 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Cristiano Ronaldo va mai avea doi copii: Georgina Rodriguez este însărcinată! Reacția portughezului

- Advertisement -

Cristiano Ronaldo nu traversează cel mai bun moment din punct de vedere sportiv, din cauza rezultatelor înregistrate de echipa sa, Manchester United, însă în plan personal lucrurile merg perfect.

Fotbalistul portughez a anunțat, pe contul personal de Instagram, că partenera sa, Georgina Rodriguez, este însărcinată cu gemeni.

Sunt încântat să anunț că vom avea gemeni. Inimile noastre s-au umplut de iubire. Abia așteptăm să vă întâlnim. Binecuvântat”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Postarea lui Cristiano Ronaldo, însoțită de o fotografie în care apare alături de Georgina Rodriguez, s-a bucurat de un succes enorm pe Instagram, strângând peste 4 milioane de aprecieri în mai puțin de 20 de minute.

La postare a reacționat, printr-un comentariu, inclusiv contul lui Manchester United, care a transmis: ”Felicitări, Cristiano”.

Cristiano Ronaldo mai are patru copii

După nașterea gemenilor, Cristiano Ronaldo va deveni tată de șase copii.

Cel mai mare fiul al fotbalistului, Cristiano Ronaldo junior, are 11 și îi calcă pe urme tatălui său.

Cristiano Ronaldo mai are doi gemeni, un băiat și o fată, Matteo și Eva, născuți în 2017 dintr-o mamă surogat, și o fată cu Georgina Rodriguez, Alana Martina, născută tot în 2017. …https://www.digisport.ro/special/cristiano-ronaldo-va-mai-avea-doi-copii-georgina-rodriguez-este-insarcinata-reactia-portughezului-1341957

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.