spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
02-dec.-2023

Vaslui, județul minune al țării unde niciun medic nu cere șpagă

- Advertisement -

DE NECREZUT… Potrivit datelor Ministerului Sănătății, centralizate de Dragoș Vana, fondatorul graphs.ro, în luna octombrie, procentul vasluienilor care au reclamat către Ministerul Sănătății că le-a fost cerută şpagă sau favoruri în spitalele din județ a fost de zero la sută, primul loc la nivel nivel național. În toate celelalte județe din țară, pacienții au recunoscut, într-un procent mai mic sau mai mare, că au fost nevoiți să dea spagă pentru a fi tratați.

Vaslui este un județ al contrastelor. În timp ce Dumitru Buzatu a fost prins luând o șpagă de 250.000 de euro la partidele de pescuit, în spitalele din Huși, Bârlad și Vaslui nici un medic nu a cerut șpagă luna trecută, conform datelor centralizate de Dragoş Vana. Mai exact, în Vaslui, nici un pacient nu a transmis în platforma Ministerului Sănătăţii că i s-a cerut şpagă. Procentul de șpagă la nivel național a continuat să scadă și în luna octombrie, ajungând la 1.59% (de la un maxim în anul acesta de 2.06% – luna august). În mod surprinzător, în luna octombrie, județul Vaslui conduce cu 0%, din peste 200 de răspunsuri ceea ce nu e chiar puțin. Suntem urmați în clasament de Bistriță (0.39%), Alba (0.46%), Brașov (0.58%) și Cluj (0.90%). La polul opus se află Brăila (5.26%) la egalitate cu Giurgiu (5.26%) și Teleorman (5.17%). Bucureștiul se află aproape de media țării, cu un procent de 1.36%.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

16 COMENTARII

 1. Ce face, mă?! Ce nu se cere?? N-am mai râs de mult așa de bine🤣 Cum calci pragul medicului, dai de „acea” privire care te întreabă dacă ai venit „pregătit”…

 2. Doar în statistici nu și în realitate. La Spitalul din Vaslui sunt cei mai aroganți și incompetenți medici. Să te ferească Dumnezeu să ajungi pe mâna lor, trăiesc pe salarii colosale din contribuția cetățenilor pe care ar trebui să i respecte și trateze că atare. Șpagă la SJU Vs se ia de la primul până la cel din urmă.

 3. Ba tata , sa faci patru concedii într-un an, cu salariul din spital, nu poți. Concedii afara, alea din tara nu se pun.
  E normal sa ceară, că viața e scurta, din groapa, sa faci concediul in Tenerife, nu se poate😉
  Lăsați elitele să primească șpagă, viața e pustie fara ei☹️

 4. Pai daca spun, risc sa mă opereze femeia de servic, așa că tac☹️
  Cu toate că aș avea șanse mai bune cu femeia de servici, sa scap cu viață😉🤫

 5. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂
  Așa e🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Este greu de crezut acest fapt, dar este îmbucurător….
   Pe de altă parte, aroganța și incompetența marii majorități a medicilor, te fac să-ți fie lehamite și să-ți cauți de sănătate în alt județ….
   Statisticile sunt statistici, au o marja de eroare mai mare sau mai mică, dar cine verifică?
   Asistentele nu sunt arogante… deloc!
   Am glumit!😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.