spot_imgspot_img
17.9 C
Vaslui
25-sept.-2023

Vasluian condamnat pentru falsificare de monedă, prins de polițiști la Costești

- Advertisement -
DUPĂ GRATII… Bărbatul a fost condamnat de instanțele din județul Mehedinți pentru săvârșirea infracțiunii de „falsificare de monede”.

ÎNTEMNIȚAT… Un vasluian își va petrece următorii 3 ani și opt luni în spatele gratiilor, în cazul său polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui punând în aplicare un mandat de executare a pedepsei.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui, bărbatul a fost condamnat de instanțele din județul Mehedinți pentru săvârșirea infracțiunii de „falsificare de monede”. „Sâmbătă, 10 decembrie 2022, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Vaslui și cei ai Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au căutat și depistat în localitatea Chițcani, comuna Costești, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din aceeași localitate. Pe numele acestuia, Judecătoria Drobeta – Turnu Severin (județul Mehedinți) a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de 3 ani și 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de ”falsificarea de monede”.  Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.